logo-maremico-spalni-center

trgovina@maremico.si

Vodna postelja Verona

1.819,00 2.915,00 

Lectus logo

Vodna postelja Verona je najpogostejša izbira tistih, ki zase zahtevajo najboljše. Ustrezno podporo in razbremenitev hrbtenice in celovito regeneracijo telesa. Ta model vsebuje prožna in bogato prešita prevleko, ki zagotavlja optimalno prileganje in odlično zračnost.  Tega so še posebej veseli alergiki, astmatiki in vsi, ki se soočajo s prekomernim potenjem. Lectusov model Verona navduši vse, ki sta jim higiena in zračnost v postelji pomembna, saj že v osnovi vključuje dodatno prevleko za zračenje Air-Tex. Ima snemljivo prevleko, zato je vzdrževanje čistoče enostavno.

Po oddanem naročilu vas pokličemo, da sestavimo vašo sanjsko vodno posteljo.

Slovenska
kakovost

Ekskluzivno
pri nas

Trajnostni izdelek

Brezplačna montaža

Opis

Podpora hrbtenici

Tu gre za celovito regeneracijo telesa. Nežna podpora vodne postelje namreč zagotavlja razbremenitv hrbtenice in nudi udobje brez prekomernih pritiskov.

Toplota in higiena

Ločeno nastavljanje temperature bo vam in vašemu partnerju zagotavljalo prijeten spanec. Vzdrževanje higiene pa je pri vodni postelji izjemno.

Strokovno svetovanje

Naše svetovalke za zdravo spanje vas z veseljem sprejmejo v salonu in vam pomagajo do idealne postelje in njenega udobja.

Obnovljivost vodne postelje

Vsak del vodne postelje Lectus boste lahko po dotrajanosti zamenjali z novim in tako pomembno podaljšali njeno življenjsko dobo.

VODNA POSTELJA VERONA ZA ALERGIKE

Vodna postelja Verona

lectus model verona

Vodna postelja Lectus, model Verona vključuje:

Dobro vedeti:

Vodno posteljo Verona lahko vgradimo v vaše obstoječe posteljno ogrodje. Ker je težka in je ustrezna nosilnost zelo pomembna, nas na to opomnite še pred potrditvijo naročila. Na podlagi slik ali brezplačnega obiska na vašem domu bomo preverili ustreznost vašega posteljnega ogrodja in ga po potrebi ojačali, da bo ustrezno.

podstavek-standard-vodna-postelja-lectus-pliftzftptq0ydx8tqcrv9rdl1t9x7aqps14vry74o

Vedno ravno prav topla

Vsi modeli vodnih postelj Lectus vključujejo grelni sistem Carbon, s katerim si boste nastavili vam najbolj prijetno temperaturo in si s tem zagotovili suho ležišče brez odvečne vlage ter hitrejšo nočno regeneracijo svojega telesa. 

Pri zakonski vodni postelji boste lahko temperaturo nastavili različno za vsakega uporabnika, brez sklepanja kompromisov.

VODNA POSTELJA Z GRELNIM SISTEMOM

Vodna postelja Verona

Model Verona združuje kakovost, praktičnost, inovativnost, izjemno zračnost in udobje. Posteljno jedro je odeto v udobno1200 g/m² prevleko, ki se z bogatim polnilom idealno prilagodi vašemu položaju spanja, zagotavlja prijetno toploto in sprotno odvajanje vlage. Prevleka je snemljiva in pralna. Če boste zase izbrali različico s sredinsko zadrgo, jo boste lahko prepolovili in na 60 °C oprali kar v domačem pralnem stroju. Priljubljen model tudi pri alergikih.

Vodna postelja je ležišče brez odvečne vlage. Za suho okolje namreč sproti poskrbi toplota ogrevanih vodnih jeder. Pri modelu Verona pa še vključena dodatna prevleka Air-Tex, ki poskrbi za še hitrejše odvajanje vlage.

barvna-paleta-podstavek-1.jpg

Vzglavna stranica za popoln videz vaše postelje

Vodni postelji lahko za doplačilo dodate tudi vzglavno stranico. Izbirate lahko med številnimi lesenimi in oblazinjenimi modeli, ki nastajajo izpod rok izkušenih Lectusovih mizarjev in tapetnikov. Z njimi boste popestrili svojo spalnico in dodali piko na i vaši novi vodni postelji.

Nadgradnje vodne postelje Lectus

V Lectusovi prostostoječi vodni postelji Verona AquaSpring je v ceno že vključen podstavek Standard v barvi po vaši želji.

Ker posteljne dodatke vedno izdelamo po naročilu uporabnika, vas po zaključenem spletnem nakupu vodne postelje Verona AquaSpring pokličemo, da se dogovorimo glede vseh podrobnosti in možnosti dodatkov ter nadgradenj. Z njimi lahko spalno oazo še bolj približate svojemu idealu.

Integrirani toperji Lectus

Pri Lectusu vam ponujamo, da svojo vodno posteljo nadgradite s toperjem (6 cm dodatnega sloja ležišča) . Toperji vašo posteljo obogatijo z dodatnim udobjem, podporo ali zračnostjo.

Prevleka Air-Tex

Air-Tex je dodatna prevleka, ki jo lahko s pomočjo zadrge namestite neposredno pod zgornji sloj ležišča. Z njo nemudoma povečate zračnost ležišča, zmanjšate vlažnost in podaljšate življenjsko dobo svoji postelji.

Izberite svoje idealno udobje

Tu se dobesedno “igramo” s kombinacijami udobja in podpore. Razvili smo ga z namenom, da bomo lahko ustvarili idealno ležišče za vsakogar. Ne glede na to, ali ste ljubitelj čvrstih, udobnih ali zelo udobnih ležišč. Z izbiro zgornjega dela ležišča si priskrbite občutek udobja, ki vam je najljubši.

integrirani toper spring

ČVRSTO (mikro vzmeti Spring)

integrirani toper leticell

UDOBNO (kompakten LetiCell)

integrirani toper softfeel

Možnost dodatkov in nadgradnje
vodne postelje Verona

Povišan podstavek za lažje leganje in vstajanje

Končno višino postelje lahko iz standardne višine 52 cm s povišanjem podstavka dvignemo na 57, 62 ali 67 cm. Za povišan podstavek se uporabniki najpogosteje odločijo zaradi lažjega vstajanja in leganja ter zaradi višjega dizajna, ki je zadnja leta izjemno priljubljen. Seveda lahko podstavek poljubno tudi znižamo.

podstavek visina
lezisce-leticia-garancija

2 ali 4 predali za boljši izkoristek prostora pod posteljo

Za doplačilo lahko v povišan standardni podstavek vgradimo dva ali štiri predale v 7 različnih pozicijah (pri manjših dimenzijah postelje sta žal možni samo dve poziciji predalov). Za podrobnejše informacije nas lahko kontaktirate na trgovina@maremico.si.

lectus podstavek predali 2020 10

Zaupanja vredni že od leta 1994

Naš ponos – zaupanja vredni že leta

Blagovna znamka Lectus je na trgu že od leta 1994 in ponuja različne modele vodnih postelj. Slovenske vodne postelje Lectus so zaradi svoje kakovosti in napredne tehnologije zapisane v sam vrh elite vodnih postelj.

maremico-slovenska-proizvodnja-sivanje
boxspring air galerija 08

Navdušeni ambasadorji Lectusa

Dodatne informacije

Teža 501 kg
Izberite svojo dimenzijo

90×200 cm, 100×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 180×210 cm, 180×220 cm, 200×200 cm, 200×220 cm

Don't miss out

45% Off Laser
Hair Removal

Limited-time offer

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.