trgovina@maremico.si

Vodna postelja Verona

(2 mnenji strank)

Sestavite svojo sanjsko posteljo: 0


Dimenzija postelje*
Višina postelje*
Predali
Predali
Pozicije predalov
Pozicije predalov
Pozicija predalov
Vzglavna stranica
Vzglavna stranica BoxSpring
Velikost stranice Sono
Velikost stranice Sono
Velikost stranice Sono
Velikost stranice Sono Retro
Velikost stranice Sono Retro
Velikost stranice Sono Retro
Velikost stranice Lucca
Velikost stranice Lucca
Velikost stranice Eltea
Velikost stranice Eltea
Velikost stranice Eltea
Velikost stranice Luxuria
Vzglavna stranica Lectus
Velikost stranice Kalipso 1
Velikost stranice Mars
Velikost stranice Elara 1
Velikost stranice Elipta
Barva

Barvo podstavka in vzglavne stranice lahko izberete naknadno. Na voljo je več kot 100 barvnih odtenkov med katerimi izbirate po svojih željah brez doplačila.

Dodatna prevleka Air-Tex

Vodna postelja Lectus Verona že vključuje dodatno prevleko Air-Tex.

Po oddanem naročilu

V ceno vodne postelje je vključeno tudi: brezplačna dostava in montaža postelje; set za prvo polnjenje vodne postelje; Air-Extractor črpalka za črpanje zračnih mehurčkov.


Lectus logo

Vodna postelja Verona je najpogostejša izbira tistih, ki zase zahtevajo najboljše. Ustrezno podporo in razbremenitev hrbtenice in celovito regeneracijo telesa. Ta model vsebuje prožna in bogato prešita prevleko, ki zagotavlja optimalno prileganje in odlično zračnost.  Tega so še posebej veseli alergiki, astmatiki in vsi, ki se soočajo s prekomernim potenjem. Lectusov model Verona navduši vse, ki sta jim higiena in zračnost v postelji pomembna, saj že v osnovi vključuje dodatno prevleko za zračenje Air-Tex. Ima snemljivo prevleko, zato je vzdrževanje čistoče enostavno.

Po oddanem naročilu vas pokličemo, da sestavimo vašo sanjsko vodno posteljo.

moznost izbire udobja

Podpora hrbtenici

Celovita regeneracija telesa. Nežna podpora vodne postelje zagotavlja razbremenitv hrbtenice in nudi udobje brez prekomernih pritiskov.

vzmetnica leticia spring par

Toplota in higiena

Ločeno nastavljanje temperature bo vam in vašemu partnerju zagotavljalo prijeten spanec. Vzdrževanje higiene pa je pri vodni postelji izjemno.

strokovno-svetovanje-nakup-postelje-izbira-barv-boxspring-postelje-840x560.jpg

Strokovno svetovanje

Naše svetovalke za zdravo spanje vas z veseljem sprejmejo v salonu in vam pomagajo do idealne postelje in njenega udobja.

obnovljivost-boxspring

Obnovljivost postelje

Vsak del vodne postelje Lectus boste lahko po dotrajanosti zamenjali z novim in tako pomembno podaljšali njeno življenjsko dobo.

Vsem modelom vodne postelje je skupno

Dve ločeni vodni jedri

Dve vodni jedri z dušenjem valovanja (pri enojnih eno) s karbonskim grelcem.

Varnostni bazen

Visokokakovostni varnostni bazen in odlično izoliran ter trajno stabilen penasti okvir.

Podstavek Standard

Podstavek Standard v barvi po vaši izbiri (razen pri vgradnji v BoxSpring okvir).

Set za prvo polnjenje

Set za vzdrževanje jeder in ročna sesalka za izsesavanje  mehurčkov AirExtractor.

Dostava in montaža

Lectus vam brezplačno dostavimo in zmontiramo v vaši spalnici.

Obnovljivo in trajnostno

Vodna postelja Lectus je obnovljiva – vsak njen del lahko kadar koli zamenjate.

VODNA POSTELJA VERONA ZA ALERGIKE

Vodna postelja Verona

vodne postelje Lectus

Vodna postelja Lectus, model Verona vključuje:

VODNA POSTELJA Z GRELNIM SISTEMOM

Vodna postelja Verona

Model Verona združuje kakovost, praktičnost, inovativnost, izjemno zračnost in udobje. Posteljno jedro je odeto v udobno1200 g/m² prevleko, ki se z bogatim polnilom idealno prilagodi vašemu položaju spanja, zagotavlja prijetno toploto in sprotno odvajanje vlage. Prevleka je snemljiva in pralna. Če boste zase izbrali različico s sredinsko zadrgo, jo boste lahko prepolovili in na 60 °C oprali kar v domačem pralnem stroju. Priljubljen model tudi pri alergikih.

Vodna postelja je ležišče brez odvečne vlage. Za suho okolje namreč sproti poskrbi toplota ogrevanih vodnih jeder. Pri modelu Verona pa še vključena dodatna prevleka Air-Tex, ki poskrbi za še hitrejše odvajanje vlage.

Vedno ravno prav topla

Vsi modeli vodnih postelj Lectus vključujejo grelni sistem Carbon, s katerim si boste nastavili vam najbolj prijetno temperaturo in si s tem zagotovili suho ležišče brez odvečne vlage ter hitrejšo nočno regeneracijo svojega telesa. 

Pri zakonski vodni postelji boste lahko temperaturo nastavili različno za vsakega uporabnika, brez sklepanja kompromisov.

vodna postelja Lectus

DOBRO VEDETI:

Vodno posteljo Lectus lahko vgradimo v vaše obstoječe posteljno ogrodje. Ker je težka in je ustrezna nosilnost zelo pomembna, nas na to opomnite še pred potrditvijo naročila. Na podlagi slik ali brezplačnega obiska na vašem domu bomo preverili ustreznost vašega posteljnega ogrodja in ga po potrebi ojačali, da bo ustrezno.

podstavek standard vodna postelja lectus
badge vkljuceno
VODNE POSTELJE LECTUS

Temelj vašega ležišča: podstavek Standard

Podstavek Standard je vključen v ceno pri nakupu vodne postelje Lectus. Vzglavno stranico lahko naročite ob doplačilu.

Izbirate lahko med številnimi barvami te posteljne osnove. Kljub svojemu imenu ta posteljni podstavek  namreč dopušča obilo kreativnosti. Izbirate lahko med številnimi barvami, vzorci lesa, višino podstavka in opcijami postavitve predalov.

podstavek standard vodna postelja lectus

Več kot 30 barvnih odtenkov in vzorcev

Pestra barvna paleta za posteljni podstavek Standard šteje kar 30 barvnih odtenkov.  Vključuje tako različne imitacije naravnega lesa, žive barve in nežnejše odtenke barv, zato boste zagotovo našli takega, ki vam bo všeč in bo odlično pristajal vaši spalnici.

Vodno posteljo lahko vgradimo tudi v vaš okvir

Po želji vas lahko obišče naša ekipa monterjev, ki bo vodno posteljo vgradila v posteljni okvir, ki ga imate doma. V kolikor bi želeli vgradnjo v vaš okvir nam to predhodno sporočite.

barvna paleta podstavek lectus

Možnost nadgradnje za doplačilo

Povišan podstavek za lažje leganje in vstajanje

Končno višino postelje lahko iz standardne višine 52 cm s povišanjem podstavka dvignemo na 57, 62 ali 67 cm. Za povišan podstavek se uporabniki najpogosteje odločijo zaradi lažjega vstajanja in leganja ter zaradi višjega dizajna, ki je zadnja leta izjemno priljubljen. Seveda lahko podstavek poljubno tudi znižamo.
podstavek visina
spanje

2 ali 4 predali za boljši izkoristek prostora pod posteljo

Za doplačilo lahko v povišan standardni podstavek vgradimo dva ali štiri predale v 7 različnih pozicijah (pri manjših dimenzijah postelje sta žal možni samo dve poziciji predalov). Za podrobnejše informacije nas lahko kontaktirate na trgovina@maremico.si.
lectus podstavek predali 2020 10

Vzglavna stranica za popoln videz vaše postelje

Vodni postelji lahko za doplačilo dodate tudi vzglavno stranico. Izbirate lahko med številnimi lesenimi in oblazinjenimi modeli, ki nastajajo izpod rok izkušenih Lectusovih mizarjev in tapetnikov. Z njimi boste popestrili svojo spalnico in dodali piko na i vaši novi vodni postelji.

V Lectusovi prostostoječi vodni postelji Verona je v ceno že vključen podstavek Standard v barvi po vaši želji.

Ker posteljne dodatke vedno izdelamo po naročilu uporabnika, vas po zaključenem spletnem nakupu vodne postelje Verona pokličemo, da se dogovorimo glede vseh podrobnosti in možnosti dodatkov ter nadgradenj. Z njimi lahko spalno oazo še bolj približate svojemu idealu.

Integrirani toperji Lectus

Pri Lectusu vam ponujamo, da svojo vodno posteljo nadgradite s toperjem (6 cm dodatnega sloja ležišča) . Toperji vašo posteljo obogatijo z dodatnim udobjem, podporo ali zračnostjo.

Prevleka Air-Tex

Air-Tex je dodatna prevleka, ki jo lahko s pomočjo zadrge namestite neposredno pod zgornji sloj ležišča. Z njo nemudoma povečate zračnost ležišča, zmanjšate vlažnost in podaljšate življenjsko dobo svoji postelji. V model Lectus Verona je v ceno že vključena tudi prevleka Air-Tex.

Hitri dobavni roki

Za izdelavo vodne postelje Lectus potrebujemo od 6 do 8 tednov.

Brezplačna dostava in montaža

Ob nakupu nove postelje Lectus sta dostava in montaža postelje brezplačni.

Izdelano v Sloveniji

Mojstrska izdelava postelj s strani izkušene slovenske ekipe.

Naš ponos – zaupanja vredni že od leta 1994

Blagovna znamka Lectus je na trgu že od leta 1994 in ponuja različne modele vodnih postelj. Slovenske vodne postelje Lectus so zaradi svoje kakovosti in napredne tehnologije zapisane v sam vrh elite vodnih postelj. Gre za ležišče, ki blagodejno vpliva na psihofizično regeneracijo telesa, je prijazno do hrbtenice in primerno tudi za alergike in astmatike.
izdelava postelje in ležišče Leticia - slovenska kakovost ročno delo
boxspring air galerija 08

Obnovljivost vodnih postelj Lectus

Prihodnost je neznanka. Vse kar vam pri ležišču ustreza danes, vam čez 5 ali 10 let morda ne bo več. Saj veste, z leti se nam spreminja telo in spalne navade, ob tem pa se pojavi še kakšna zdravstvena posebnost.

Vsako vodno posteljo Lectus lahko zato kadar koli obnovite, nadgradite ali jo prilagodite trenutnim potrebam.

Lectusa lahko razstavimo na posamezne sestavne dele, ki jih je preprosto zamenjati in jim podaljšati življenjsko dobo. Ob koncu uporabe pa lahko vse sestavne dele naravi prijazno recikliramo.

Navdušeni ambasadorji Lectusa

2 mnenji za Vodna postelja Verona

  1. Miran

    Zelo dobro spim, hvala. Prepričal me je prvi obisk, prijazen pristop in popolna predstavitev postelje

  2. Iris Bukovac

    Vašega maila sem bila vesela, ker me je spodbudil, da izpolnim svojo namero, da podelim z vami zanimivo izkušnjo spanja na vodni postelji z zlomljenim rebrom, kar me rešuje neprespanih noči. Vsako drugo ležišče pritiska na poškodovan del telesa, kar povzroča bolečino, nespečnost, nemirnost, nervozo in kronično utrujenost. Voda v vodni postelji pa je topla, voljna in prilagodljiva.
    Ljudje, ki imajo mišično skeletne težave navadno po eno urnem ležanju na hrbtu vstajajo z bolečinami v križu ali npr. kolkih, zato jih je potrebno dobro podložiti. Pri vodni postelji se to stori čisto na vseh delih telesa samo od sebe. Ljudje vstajajo gibčni in spočiti.
    Sama se vsak večer veselim in radostim, ko se usedem na rob tople postelje, ki me zaziba v spanec. Včasih slišim zvok vode, občutim njeno valovanje, kar samo po sebi pomirja nespečnost.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.