Vodna postelja Verona

Vodna postelja Verona je za vse, ki cenite vrhunsko izvedbo, dovršeno kvaliteto, popolnost udobja in ste odprti za novosti, ki jih lahko občutite le s tem modelom. Verona je prvi model, ki že vsebuje Lectusove novitete, s katerimi postajamo vodilni v Evropi pri razvoju vodnih postelj.

Zakonska vodna postelja Verona je lahko vaša že od 2434,85 EUR (z vključenim gotovinskim popustom) oziroma od 106,79 EUR/mesec (24 obrokov).

Počisti
Količina

Vrhunsko udobje za vrhunski spanec

Vrhunsko spanje, udobje, mehkoba, popolno prileganje vašemu telesu in še kaj. Ta model predstavlja vse, kar potrebujete za zdravo in sproščeno spanje.

Več kot samo prevleka

Vodna postelja Verona bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne ljubitelje spanca. Od modelov Novara in Napoli se razlikuje po debelejši zgornji prevleki, ki velja za trpežno, zračno ter ravno prav prožno, da se popolno prilagodi vašemu telesu. Obdelana je z napredno tehnologijo Nanotex, ki ji daje odpornost na polite tekočine, dodano pa ima vgrajeno tudi Air-Tex prevleko za dodatno zračenje.

Do vrhunske higiene s prevleko Air-Tex

Vodna postelja Verona se lahko s svojimi lastnostmi pohvali z najvišjo stopnjo higiene, saj z ogrevanimi vodnimi jedri ne dopušča nastanka vlažnih območij, kjer bi se pršice in druge bakterije lahko razvile.  Dodatna nadgradnja modela Verona s prevleka Air-Tex pa poskrbi za še hitrejše odvajanje vlage v postelji.

Vrhunska čistoča po standardih alergikov

Poleg vseh že napisanih atributov, ki jih ta model ima, so tu še srebrna vlakna, ki so vpletena v samo prevleko. Srebrna vlakna delujejo antibakterijsko ter preprečujejo pojav statične elektrike. Prevleka modela Verona je enostavna za vzdrževanje, saj jo lahko v primeru dvodelne prevleke operete kar sami doma. Da je prava izbira za alergike, se gre zahvaliti antialergijskim materialom, ki omogočajo pranje na 60°.

101 noč 100% garancije na zadovoljstvo

Vodno posteljo Lectus lahko testirate kar 101 noč. Če ne boste 100% zadovoljni, jo odpeljemo in vrnemo denar. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Garancija

Vodne postelje Lectus imajo 5-letno garancijo na vodotesnost vodnih jeder in grelni sistem ter 1-letno garancijo na ostale sestavne dele. 5-letna garancija na vodotesnost je pogojena z vsakoletnim dodajanjem regeneratorja, kupljenega pri pooblaščenem prodajalcu vodnih postelj Lectus. V garancijo ne spadata normalna obraba blaga in sestavnih delov (npr. penasti okvir, barva jeder, muckanje, dušilci …) ter pojav zračnih mehurčkov. Slednji so običajen pojav in jih brez težav odstranite sami. Garancija velja ob upoštevanju navodil za uporabo. Podrobnejši opis je na garancijskem listu, za več informacij nas lahko kontaktirate na 01 5610 900.

Možnost vračila

Če z izdelkom iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, nam ga enostavno vrnite v 14 dneh.

Več >>

Različne možnosti plačila

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza.

Več >>

Z vami že od leta 1994

Za vaše zdravo in udobno spanje skrbimo že od leta 1994.

Več >>

Spalni center Maremico

Z veseljem vas pričakujemo na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah.

Več >>

x
x
Prosimo, izpolnite spodnji obrazec:

* vsa polja, označena z zvezdico, so obvezna
S klikom na gumb se strinjam s pogoji poslovanja.