logo-maremico-spalni-center

trgovina@maremico.si

Vodna postelja Verona Exclusive Top

(2 mnenji strank)

2.335,00 3.802,00 

 

Lectus logo

Vodna postelja Verona Exclusive Top je Lectusov najbolj inovativen model in je prava izbira za vse, ki si želijo bolj kompaktne vodne postelje. Idealna bo, če imate v rokah manj moči za privzdigovanje postelje pri postiljanju oz. če jo želite vgraditi v okvir ali tesen prostor. Nudi namreč hitro ter enostavno postiljanje. Ta model vodne postelje se lahko pohvali s številnimi superlativi, o katerih več izveste v nadaljevanju.

Po oddanem naročilu vas pokličemo, da sestavimo vašo sanjsko vodno posteljo.

Slovenska
kakovost

Ekskluzivno
pri nas

Trajnostni izdelek

Brezplačna montaža

Opis

Podpora hrbtenici

Tu gre za celovito regeneracijo telesa. Nežna podpora vodne postelje namreč zagotavlja razbremenitv hrbtenice in nudi udobje brez prekomernih pritiskov.

Toplota in higiena

Ločeno nastavljanje temperature bo vam in vašemu partnerju zagotavljalo prijeten spanec. Vzdrževanje higiene pa je pri vodni postelji izjemno.

Strokovno svetovanje

Naše svetovalke za zdravo spanje vas z veseljem sprejmejo v salonu in vam pomagajo do idealne postelje in njenega udobja.

Obnovljivost vodne postelje

Vsak del vodne postelje Lectus boste lahko po dotrajanosti zamenjali z novim in tako pomembno podaljšali njeno življenjsko dobo.

SLOVENSKA VODNA POSTELJA LECTUS

Vodna postelja Verona Exclusive Top

verona exclusive top

Model Verona Exclusive Top vsebuje:

Dobro vedeti:

Vodno posteljo Verona Exclusive Top lahko vgradimo v vaše obstoječe posteljno ogrodje. Ker je težka in je ustrezna nosilnost zelo pomembna, nas na to opomnite še pred potrditvijo naročila. Na podlagi slik ali brezplačnega obiska na vašem domu bomo preverili ustreznost vašega posteljnega ogrodja in ga po potrebi ojačali, da bo ustrezno.

Vzmetnica Exclusive Top moderen dizajn

Vedno ravno prav topla vodna postelja

Vsi modeli vodnih postelj Lectus vključujejo grelni sistem Carbon, s katerim si boste nastavili vam najbolj prijetno temperaturo in si s tem zagotovili suho ležišče brez odvečne vlage ter hitrejšo nočno regeneracijo svojega telesa. 

Pri zakonski vodni postelji boste lahko temperaturo nastavili različno za vsakega uporabnika, brez sklepanja kompromisov.

barvna-paleta-podstavek-1.jpg

Brez odvečne vlage

Vodna postelja je ležišče brez odvečne vlage. Za suho okolje namreč sproti poskrbi toplota ogrevanih vodnih jeder. Pri modelu Verona Exclusive Top pa še vključena všita različica prevleke Air-Tex, ki poskrbi za še hitrejše odvajanje vlage.

VODNE POSTELJE LECTUS

Vodna postelja Verona Exclusive Top

Model Verona Exclusive Top združuje kakovost, praktičnost, inovativnost, nadstandardno zračnost in kompaktnejše udobje. Posteljno jedro je odeto v udobno 1200 g/m² prevleko, ki se z bogatim polnilom idealno prilagodi vašemu položaju spanja, zagotavlja prijetno toploto in sprotno odvajanje vlage. Prevleka je snemljiva in pralna.

Če boste zase izbrali različico s sredinsko zadrgo, jo boste lahko prepolovili in na 60 °C oprali kar v domačem pralnem stroju. Priljubljen model tudi pri alergikih.

toperji-vodna-postelja-610

Integrirani toper - za udobje po vaši meri

Vključuje integrirani toper za udobje po vaši meri, svežino in daljšo življenjsko dobo postelje. Toper je slovenska inovacija, ki poskrbi za dodatno udobje, čvrstejšo podporo in intenzivnejšo zračnost. Gre za 6 cm visok integrirani toper, ki je enostavno nameščen in pritrjen na vodno posteljo Verona Exclusive Top z zadrgo. Udobje toperja vam je na voljo v treh različicah – zelo udobno, udobno ali čvrsto.

Vodna postelja Verona Exclusive Top že v osnovi vsebuje posebni patentirani način postiljanja – hitreje in enostavneje postelje še niste postlali. Postiljali boste namreč le toper in ne celotne postelje. Toper je na preostanek postelje pritrjen z zadrgo, zato ostane na mestu – vso noč, vsako noč.

Izberite svoje idealno udobje

Tu se dobesedno “igramo” s kombinacijami udobja in podpore. Razvili smo ga z namenom, da bomo lahko ustvarili idealno ležišče za vsakogar. Ne glede na to, ali ste ljubitelj čvrstih, udobnih ali zelo udobnih ležišč. Z izbiro zgornjega dela ležišča si priskrbite občutek udobja, ki vam je najljubši.

integrirani toper spring

ČVRSTO (mikro vzmeti Spring)

integrirani toper leticell

UDOBNO (kompakten LetiCell)

integrirani toper softfeel

Vzglavna stranica za popoln videz vaše postelje

Vodni postelji lahko za doplačilo dodate tudi vzglavno stranico. Izbirate lahko med številnimi lesenimi in oblazinjenimi modeli, ki nastajajo izpod rok izkušenih Lectusovih mizarjev in tapetnikov. Z njimi boste popestrili svojo spalnico in dodali piko na i vaši novi vodni postelji.

Nadgradnje vodne postelje Lectus

V Lectusovi prostostoječi vodni postelji Verona AquaSpring je v ceno že vključen podstavek Standard v barvi po vaši želji.

Ker posteljne dodatke vedno izdelamo po naročilu uporabnika, vas po zaključenem spletnem nakupu vodne postelje Verona AquaSpring pokličemo, da se dogovorimo glede vseh podrobnosti in možnosti dodatkov ter nadgradenj. Z njimi lahko spalno oazo še bolj približate svojemu idealu.

Integrirani toperji Lectus

Pri Lectusu vam ponujamo, da svojo vodno posteljo nadgradite s toperjem (6 cm dodatnega sloja ležišča) . Toperji vašo posteljo obogatijo z dodatnim udobjem, podporo ali zračnostjo.

Prevleka Air-Tex

Air-Tex je dodatna prevleka, ki jo lahko s pomočjo zadrge namestite neposredno pod zgornji sloj ležišča. Z njo nemudoma povečate zračnost ležišča, zmanjšate vlažnost in podaljšate življenjsko dobo svoji postelji.

Možnost dodatkov in nadgradnje
vodne postelje Verona Exclusive Top

Povišan podstavek za lažje leganje in vstajanje

Končno višino postelje lahko iz standardne višine 52 cm s povišanjem podstavka dvignemo na 57, 62 ali 67 cm. Za povišan podstavek se uporabniki najpogosteje odločijo zaradi lažjega vstajanja in leganja ter zaradi višjega dizajna, ki je zadnja leta izjemno priljubljen. Seveda lahko podstavek poljubno tudi znižamo.

podstavek visina
lezisce-leticia-garancija

2 ali 4 predali za boljši izkoristek prostora pod posteljo

Za doplačilo lahko v povišan standardni podstavek vgradimo dva ali štiri predale v 7 različnih pozicijah (pri manjših dimenzijah postelje sta žal možni samo dve poziciji predalov). Za podrobnejše informacije nas lahko kontaktirate na trgovina@maremico.si.

lectus podstavek predali 2020 10

Zaupanja vredni že od leta 1994

Naš ponos – zaupanja vredni že leta

Blagovna znamka Lectus je na trgu že od leta 1994 in ponuja različne modele vodnih postelj. Slovenske vodne postelje Lectus so zaradi svoje kakovosti in napredne tehnologije zapisane v sam vrh elite vodnih postelj.

Gre za ležišče, ki blagodejno vpliva na psihofizično regeneracijo telesa, je prijazno do hrbtenice in primerno tudi za alergike in astmatike.

maremico-slovenska-proizvodnja-sivanje
boxspring air galerija 08

Navdušeni ambasadorji Lectusa

Dodatne informacije

Teža 501 kg
Izberite svojo dimenzijo

90×200 cm, 100×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 180×210 cm, 180×220 cm, 200×200 cm, 200×220 cm

2 mnenji za Vodna postelja Verona Exclusive Top

  1. Ajda P.

    Za vodno posteljo sva se odločila zaradi težav s hrbtom. Preizkusila sva veliko vzmetnic, vendar nama nobena ni popolnoma ustrezala. Zaradi tega sem predvsem jaz imela težave z nespečnostjo. Vodno posteljo Lectus mi je priporočila prijateljica. Ko sem se po obširni raziskavi spleta odločila za nakup postelje sem vedela, da želim posteljo Lectus. Na spletu je bilo čez to posteljo najmanj pritožb in najmanj vračil postelje. Cenovno ni bila toliko dražja in tudi podpora podjetja je bila tista, ki je pretehtala. Nakup je bila zagotovo ena najboljših odločitev. Postelje sva preizkusila v salonu in se nato odločila za tako, ki nama popolnoma ustreza. Prilagodljivost postelje (trdote ležišč), popolno prileganje, predvsem pa odlično spanje, so lastnosti, zaradi katerih se v svojo posteljo uležem z veseljem prav vsak večer. Ne bi je zamenjala za nič na svetu.

  2. Franci

    Na podlagi dobrih priporočil o večletni uporabi vodne postelje Lectus (sorodniki) sva se brez oklevanja za vašo vodno posteljo odločila tudi z ženo. Želel bi pohvaliti go. Mojco za prijaznost in svetovanje pri izbiri. Bili so prijazni in hitri pri montaži. Na vodno posteljo pa se telo navadi šele po nekajtedenskem spanju.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Don't miss out

45% Off Laser
Hair Removal

Limited-time offer

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.