Zakaj je dobro izbrati jogi po meri?

Lastna proizvodnja ležišča Leticia

Odgovor je enostaven. Zato ker vas jogi, ki se izdela glede na vaše telesne lastnosti, potrebe in želje, optimalno podpre in se prilagodi vašemu telesu. Lahko rečemo, da se vam po meri izdelan jogi poda tako dobro, kot se vam poda obleka, ukrojena po vaših merah.

Jogi Leticia – slovenska inovacija

V podjetju Maremico imamo na področju spanja in razvoja ležišč dolgoletne izkušnje. Pripeljale so nas do tega, da smo ustvarili čudovito zgodbo najudobnejšega spanja daleč naokoli. Gre za kreacijo, ki vam lahko prinese popoln in zdrav spanec, če zase želite le najboljše.

Skrivnost modularne zasnove

Jogi Leticia je sestavljen iz številnih modulov, ki so razporejeni po celotni površini ležišča. Ustrezno podporo, vrsto udobja in še kaj prilagodimo vašim potrebam in željam. Odvisno od izbranega modela jo prilagodimo na 7 ali 20 območjih – ta poskrbijo za idealno podporo in razbremenitev vašega telesa. Dodatni sloj v zgornjem delu jogija pa vam dopuščajo izbiro udobja popolnoma po vaših željah.

Jogi Leticia, rešitev za vsakogar

Ni lepšega kot to, da lahko prav vsakomur omogočiš popolno in zdravo spanje. Z jogijem Leticia imamo rešitev za vsakogar. Individualen pristop, svetovanje, inovativne rešitve, kakovost materialov, izdelava po meri, garancija varnega nakupa in poprodajne obnove so stvari, s katerim gradimo zaupanje, tako na domačem kot na tujem trgu.

ZA ALERGIKE, ASTMATIKE IN VSE, KI SE PREKOMERNO POTIJO
VRHUNSKA ZRAČNOST Z ŽEPKASTIMI VZMETMI SPRING
Jogi Leticia Spring s 7-conskimi žepkastimi vzmetmi Spring in dodanim toperjem za udobje po meri velja za najbolj zračno ležišče, ki poskrbi, da jogi dobesedno diha z vami, ne glede na to, katero udobje boste izbrali. Na voljo je trdo, srednje trdo in mehko udobje.

Top jogi po izboru naših kupcev je jogi Leticia Spring Air 28. Več o njem izveste TUKAJ.

ČE IMATE BOLEČINE V KRIŽU, RAMENIH, KOLKIH
POPOLNO PRILEGANJE PO CELOTNI POVRŠINI
Prav tu pridejo prednosti jogija Leticia še posebej do izraza. Pri liniji jogijev Leticia MultiModular gre za 20-consko modularno zasnovo, ki jo prilagodimo glede na vaše telesne lastnosti, spalni položaj, potrebe in želje. Prilagodimo ga lahko tudi morebitnim zdravstvenim težavam, kot so bolečine v ramenih, križu, kolkih … Neprecenljiva rešitev, zlasti ko nastopijo bolečine, zaradi katerih ne morete spati.

S čim vse vas jogi Leticia lahko navduši, izveste TUKAJ.

ZA VSE, KI SI ŽELIJO ZAMENLJIVEGA 7-CONSKEGA UDOBJA
PRIMERNO TUDI ZA OTROKE IN MLADOSTNIKE
Jogi Leticia TrioComfort navdušuje z zamenljivo 7-consko podporo in udobjem po meri. Zamenljivost je omogočena na najbolj izpostavljenih predelih – v predelu ramen in bokov. Odlična rešitev, ko z leti podpora in udobje popustita, saj ni potrebe po takojšnji investiciji v nov jogi.

ZA VSE LJUBITELJE POPULARNIH POSTELJ BOXSPRING
ZA VSE, KI ŽELIJO BITI V TRENDU
Jogi Leticia lahko vgradimo v izjemno priljubljene in unikatne postelje BoxSpring. Te so med uporabniki priljubljene zaradi nadstandardne višine, unikatnega oblazinjenja in spalnega udobja po meri – z jogijem Leticia.

Več o trenutno najbolj iskanih posteljah BoxSpring, izveste TUKAJ.

Jogi Leticia za popolno higieno vašega spanja

Vrhunski zračni materiali in snemljiva pralna prevleka so atributi, ki prav tako pripomorejo k popolnemu spanju. Oboje še posebej cenijo vsi, ki imajo težavo s kožo, alergijami ali prekomernim potenjem.