Valentinovo: Najboljša darila zanjo in zanj

Maremico valentinova akcija - blog naslovnica

Prihaja valentinovo. Iščete popolno darilo za svojega partnerja in ga želite preseneti z darilom visoke kakovosti, ki bo praktično, udobno, kakovostno in lepo? V naši ponudbi izdelkov najdete veliko idej za obdarovanje.

Darilo zanj – le najvišja kakovost in popolno udobje

Vzglavnik Leticia

Če vaš dragi najbolj na svetu ceni miren in udoben spanec, je inovativni vzglavnik Leticia prava izbira. Gre za slovensko inovacijo, ki razveseljuje uporabnike s številnimi prednostmi:

  • Nastavljiva trdota, naklon in višina.
  • Snemljiva prevleka, ki se lahko opere na 60 °C.
  • Kakovosten material za odlično prileganje in vrhunsko zračnost.
  • Spreminjanje udobja kadarkoli po nakupu.

Vzglavnik Leticia lahko kupite v različnih velikostih in je neprecenljiva lastnina za vse, ki se zjutraj zbujajo z bolečinami v predelu vratu in ramen. Vzglavnik Leticia je zaradi možnosti individualnega prilagajanja naklona, trdote in višine, priljubljen tudi pri nežnejšem spolu in otrocih.

.

Premium rjuhe Bella Donna

Seveda imajo tudi moški radi urejeno in udobno posteljo. Ob posebnih priložnostih, kot je valentinovo, mu lahko podarite premium rjuho Bella Donna. Rjuha je znana po svoji dolgoletni vzdržljivosti in prijetni mehkobi, ustvarjeni iz nitk najbolj kakovostnega bombaža. Da boste dragega še posebej razveselile, je rjuha na voljo v spektru več kot 50 različnih barv. Seveda to predstavlja odličen izgovor, da kupite še eno v odtenku zase!

Darila zanjo – naj se počuti v svoji koži zdravo in zapeljivo

Vzglavnik Leticia AntiAge

Mnoge pripadnice nežnejšega spola prisegajo na vzglavnik Leticia AntiAge, katerega posebna oblika zavira nastanek gub na obrazu. Patentiran vzglavnik razbremeni mehke dele obraza in hkrati omogoča pravilno lego glave in hrbtenice. AntiAge vzglavnik bo zagotovo navdušil vsako žensko, ki želi ohranjati mladostni videz kože. Torej s tem darilom za valentinovo enostavno ne morete zgrešiti.

Podporna blazina My7

Odlična ideja za darilo zanjo je tudi podporna blazina My7. Že sama oblika blazine pove, da ne gre za klasično vzglavno blazino. Gre za inovativen izdelek, ki združuje prednosti vzglavnika ter podporne blazine.

Podporna blazina My7 je idealna blazina za spanje na boku, saj poveča spalno udobje in razbremeni pomembne dele telesa (ramenski obroč, boke in kolena). Izdelana je iz vrhunskih materialov, ki ohranjajo obliko in nudijo udobje skozi celo noč. Njena snemljiva prevleka pa poskrbi za vrhunsko čistočo. Izbirate lahko med štirimi barvnimi vzorci. Prepričani smo, da boste s tem darilom zelo razveselili svojo boljšo polovico.

Darilo za oba – večnamenska odeja ClimaBalance BedTime

Odeja Climabalance BedTime

Je vašemu partnerju pretoplo oz. premrzlo, ima morda alergijo na pršico? Odeja ClimaBalance poskrbi za vse. Sestavljena je namreč iz dveh plasti, kar jo naredi prijetno toplo v vseh letnih časih. Z všitimi zračnimi blazinicami, ki sproti pomagajo odvajati odvečno vlago, pa poskrbi za suho in mirno spanje. Za piko na i je tu še »zelena luč« za pranje odeje na 95 °C, kar je več kot odlično! Ne glede na to, za koga kupujete darilo, z multifunkcionalno odejo ClimaBalance BedTime preprosto ne morete zgrešiti.

Posteljnina

Bi morda svojo boljšo polovico presenetili s čudovito posteljnino palnega centra Maremico in tako poskrbeli za popolno udobje in svežino vaše spalnice? Na voljo imamo številne vzorce in barvne odtenke. Oglejte si ponudbo posteljnine in naročite svojo najljubšo v vaši dimenziji.

Želimo vam valentinovo prav vsak dan.