Valentinovo: Najboljša darila zanjo in zanj

Maremico valentinova akcija - blog naslovnica

Prihaja valentinovo. Iščete popolno darilo za svojega partnerja in ga želite preseneti z darilom visoke kakovosti, ki bo praktično, udobno, kakovostno in lepo? V naši ponudbi izdelkov najdete veliko idej za obdarovanje.

Darilo zanj – le najvišja kakovost in popolno udobje

Vzglavnik Leticia

Vzglavnik Leticia

Če vaš dragi najbolj na svetu ceni miren in udoben spanec, je inovativni vzglavnik Leticia prava izbira. Vzglavnik lahko kupite v različnih velikostih in je neprecenljiva lastnina za moške, ki se zjutraj pogosto zbujajo z bolečinami v predelu vratu in ramen. Vzglavnik je prav tako popolnoma prilagodljiv, saj lahko njegovo višino, trdoto in naklon poljubno spreminjate.

Premium rjuhe Bella Donna

Premium rjuhe Bella Donna

Seveda imajo tudi moški radi urejeno in udobno posteljo. Ob posebnih priložnostih mu lahko podarite premium rjuho Bella Donna. Rjuha je znana po svoji dolgoletni vzdržljivosti in prijetni mehkobi, ustvarjeni iz nitk najbolj kakovostnega bombaža. Da boste dragega še posebej razveselile, je rjuha na voljo v spektru več kot 50 različnih barv. Seveda to predstavlja odličen izgovor, da kupite še eno v odtenku zase!

Darila zanjo – naj se počuti v svoji koži zdravo in zapeljivo

Vzglavnik Leticia AntiAge

Vzglavnik Leticia AntiAge

Mnoge pripadnice nežnejšega spola prisegajo na vzglavnik Leticia AntiAge, katerega posebna oblika zavira nastanek gub na obrazu. Patentiran vzglavnik razbremeni mehke dele obraza in hkrati omogoča pravilno lego glave in hrbtenice. AntiAge vzglavnik bo zagotovo navdušil vsako žensko, ki želi ohranjati mladostni videz kože.

Podporna blazina My7

Blazina My7/izdelek/blazina-my7/

Odlična ideja za darilo zanjo je tudi blazina My7. Izbirate lahko med štirinajstimi barvnimi vzorci. Prepričani smo, da boste s tem darilom zelo razveselili svojo boljšo polovico.

Darilo za oba – večnamenska odeja ClimaBalance BedTime

Odeja ClimaBalance BedTime

Ne glede na to, za koga kupujete darilo, z multifunkcionalno odejo ClimaBalance BedTime preprosto ne morete zgrešiti. Je vašemu partnerju pretoplo oz. premrzlo, ima morda alergijo na pršico? Odeja ClimaBalance BedTime poskrbi za vse. Sestavljena je namreč iz dveh plasti, kar jo naredi prijetno toplo v vseh letnih časih. Z všitimi zračnimi blazinicami, ki sproti pomagajo odvajati odvečno vlago, pa poskrbi za suho in mirno spanje. Za piko na i je tu še »zelena luč« za pranje odeje na 95 °C, kar je več kot odlično!