Čas je za spremembe!

Letošnje leto je posebno iz več razlogov. Vsem dobro poznan je novi virus COVID-19, zaradi katerega se nam je, želeli ali ne, življenje precej spremenilo. Zato smo se v Spalnem centru Maremico odločili, da bomo letošnjo jesen namenili ozaveščanju javnosti o tem, da je spanje ključno za naše zdravje in je temelj pri gradnji močnega imunskega sistema, ki je ključen v boju proti številnim virusnim obolenjem.

Izboljšajte svoje spanje, gre za vaše zdravje!

Poleg izobraževalnih vsebin o tem kako si zagotoviti zdrav 8-urni spanec in si zgraditi močan imunski sistem, bomo razvajali tudi z JESENSKIMI POPUSTI & DARILI. V Spalnem centru Maremico in v naši spletni trgovini. Spremljajte nas! Dogajalo se bo do vse 15. novembra.

Obiščite nas v Spalnem centru Maremico.

Pri nas boste našli vse za udobno in zdravo spanje – od kakovostnih, po meri izdelanih ležišč Leticia, vodnih postelj Lectus in postelj BoxSpring do ostalih posteljnih dodatkov, ki bodo vaše spanje naredili udobno in zdravo. Katere ugodnosti smo za vas pripravili, pa boste izvedeli, ko nas boste obiskali. Naj vam že zdaj zaupamo, da vas bodo ugodnosti zelo razveselile!

Vsi se zavedamo, da na naše zdravje vpliva precej dejavnikov, med njimi je tudi slabo spanje, ki nam jemlje psihofizično moč ter nam slabi imunski sistem. Na marsikaj v življenju ne moremo vplivati, a na spanje vsekakor lahko. Na nas je, da si zagotovimo 8 ur kakovostnega spanja, zato naj bo letošnja jesen prelomnica na tem področju. Izboljšajte spanje, gre za vaše zdravje!

Monika Adrinek, vodja prodaje

Monika Adrinek,
vodja prodaje v Spalnem centru Maremico

Stopite v stik z nami

Jesen je čas, da izboljšate svoje spanje, saj gre za vaše zdravje. Le s kakovostnim 8-urnim spancem, ki je temelj za gradnjo zdravega imunskega sistema, boste lažje kos virusnim obolenjem in drugim okužbam, ki slabijo vaš imunski sistem ter lahko privedejo do resnih bolezenskih stanj.

Začnite s kakovostnim spanjem

Spanje je temelj za gradnjo dobrega imunskega sistema. Le tako boste lahko uspešno skrbeli še za ostale 3 stebre, ki pripomorejo k dobremu imunskemu sistemu:

  • zdrava prehrana,
  • redno gibanje in
  • uspešno soočanje s stresom.

Izkoristite Jesensko akcijo!

Na enem mestu boste lahko preizkusili najbolj osebna ležišča in postelje daleč naokoli, ki so plod našega, slovenskega znanja in dolgoletnih izkušenj:

Leticia modularna ležišča Logo

Ležišče Leticia, ležišče izdelano po meri glede na vaše potrebe in želje.
www.leticia.si

Lectus vodne postelje - logo

Vodne postelje Lectus prilagojene vaši želji po udobju.
www.lectus.si

BoxSpring oblazinjene postelje - logo

Novi trend postelj na ključ – postelje BoxSpring z ležiščem Leticia ali vodno posteljo Lectus.
www.boxspring.si